Informatie

Informatie vakantiewoning:

 

Op de voormalige plantage Morgenstond in Paramaribo is te huur een volledig ingerichte vakantiewoning voor maximaal 6 personen. De gehele woning is voorzien van dievenijzers en een electronisch alarmsysteem.

Het gehele perceel is omrasterd. Tevens is er een hydrofoor, warm en koud stromend water, 110, 220 volt en gratis WIFI aanwezig.

Het tarief voor de HELE woning, ongeacht het aantal personen ( maximaal 6 !) , bedraagt 35 euro per nacht inclusief gas, water en verzekering maar exclusief stroom. Wij hanteren de tarieven van de EBS. Bij aankomst en vertrek worden de meterstanden, samen met u, opgenomen.

De borg is gesteld op 150 euro.

 

Indeling woning: 

Woonkamer:

Nieuwe flat screen TV 32 inch ( april 2018! ), dakantenne, stereoinstallatie, WIFI, plafondventilator, luxe rotan stoelenset en lederen bank.

 

Keuken:

Volledig ingerichte keuken voorzien van koel/vrieskast, gasfornuis, magnetron en NIEUW aanrechtblad en spoelbak ( sinds april 2018!)

 

Masterbedroom:

Tweepersoonsbed ( 160-200cm ) met gezondheidsmatras, bad, toilet, wastafel, klamboe, kledingkast, commode, airconditioned, oppervlakte ruim 24 m2.

 

Gastenslaapkamer 1:

Tweepersoonbed ( 160-200cm ) met gezondheidsmatras, airconditioned, klamboe, kledingkast, oppervlakte ruim 14m2.

 

Gastenslaapkamer 2:

Tweepersoonsbed ( 160-200cm ) met gezondheidsmatras, airconditioned ( NIEUW sinds april 2018!) , klamboe, kledingkast, oppervlakte ruim 14m2.

 

Voor de beide gastenslaapkamers is in de gang een afzonderlijk bad en toilet aanwezig.

In de badkamer is een douchehoek gescheiden door een glasblokken wand, wastafelen en een volautomatische wasmachine aanwezig.

Alle bedden zijn voorzien van gezondheidsmatrassen. Er zijn keukendoeken en linnengoed voor alle bedden aanwezig.

Er zijn handdoeken (baddoeken) aanwezig maar u kunt natuurlijk ook uw eigen baddoeken meenemen.

 

Op het balkon is een luxe hardhouten lounge-set, een 6-persoons hardhouten eettafel en hangmatten aanwezig.

 

De gehele woning wordt, zowel binnen als buiten,  2 tot 3 keer per jaar door een gespecialiseerd bedrijf behandeld tegen insecten.

 

Er is een supermarkt gelegen op ca. 100 meter afstand van de woning. Tegenover de supermarkt ligt de nieuwe Amerikaanse ambassade.